Dr. Schutz Hungary - DrS-Floor Kft.
Dr. Schutz Hungary - Dr. Schutz magyarországi képviselet
Cégadatok
Dr. Schutz Hungary
DrS-Floor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
H-9022 Győr, Czuczor Gergely utca 15.
Telefon: +3630 301-7261
Telefax: +3696 313-995

E-Mail: info@drs-floor.hu

Ügyvezető
Benes Ferenc
benes.ferenc@drs-floor.hu
Belépés a Dr. Schutz WEB áruházba
Takarítási útmutatók
Takarítási útmutatók
Hotelekben, irodákban, bankokban vagy előcsarnokokban - a MultiClean 350 hatékony, kefés mechanizmusával bárhol használható, ahol a padlószőnyegek intenzív tisztítást igényelnek. Ez a tisztítórendszer mindenfajta padlószőnyegen probléma nélkül alkalmazható, nem számít, hogy a szőnyeg rögzítetlen, rögzített, ragasztott vagy kifeszített.
MultiClean 350 bedolgozza a tisztító granulátumot a szőnyeg rostjaiba, majd teljesen vissza is szedi azt, ezzel egy időben újra felállítja a szőnyeg elemi szálait - mindezt egyetlen géppel. Mélytisztító technológia, amely védi és ápolja az anyagot.
A
MultiClean 350 rendkívül gazdaságos. Alacsony tisztítószerigény, tisztítás közben is járható felület. Nincs várakozási idő sem a kivitelező, sem az ügyfelek, sem az alkalmazottak számára.
» nincs száradási idő
» tisztítás közben is járható a felület
» kíméli a szőnyegburkolatot
» a burkolat nem hullámosodik, zsugorodik
» eltávolítja az atkák nagy részét
» nő a mélytisztítások közötti időszak
» újra rendezi a betaposott szőnyeg szálakat
» alkalmazható vizes bázisú ragasztóval rögzített szőnyeg esetén is
» 50%-al is nőhet a szőnyegburkolat élettartama
» nem jelennek meg újra az aljzatba beleivódott foltok
» lokálisan alkalmazható a foltok, fő közlekedési útvonalak mentén
» magas kokú folteltávolítás
1. Előkészítés:
A szőnyeg kezelés előtti porszívózása megnöveli a következő fázisban bejuttatott TEBO tisztítópor haté-konyságát. A teljes felületet Fresh-Up 2 in 1 szennylazító és szag semlegesítő szerrel kell kezelni, mely elősegíti a makacs foltok eltávolítá-sát is.
2. Tisztítópor
A TEBO tisztítóport kijuttatjuk a szennye-zett terület 1. szakaszára. A műve-letet mindig szakaszok-ra bontva kell elvégezni, ezzel megakadályoz-zuk a tisztítószer kiszá-radását.
3. Bedolgozás
A MultiClean 350 segítségével a kiszórt tisztítóport alaposan a felületbe dolgozzuk. A művelet alapossága határozza meg a végső eredmény. Javasolt a felületen a kereszt-irányú bedolgozás, ezzel elősegítjük a tisztítópor tökéletes bejutását a szálak közé.
4. Felújítás
A MultiClean350 multifunkcionális gép, ezért a TEBO tisztítópor visszaszedéséhez nincs szükség másik berendezésre. A felú-jítás a szennygyűjtő konténerek felhelyezé-sével kezdődik.
2. Mélytisztítás
A tisztítóport a magába zárt szennyeződéssel együtt, kikeféljük a szőnyeg szálai közül. A művelet befejezése után a porszívózás követ-kezik, mely eltávolítja az esetleges tisztítópor maradványokat és segít a textúra végleges kialakításában.
Fokozottan igénybevételnek kitett területek:
A MultiClean350 egy különösen magas teljesítményű gép - óránként 100 m2 takarítására képes. Ugyanakkor rendkívül felhasználóbarát, csendes, könnyedén szállítható saját speciális kerekes talpán.
Közlekedők, bejárati területek, várakozási helyek…
Ezek a területek mindössze 20-30%-át teszik ki a teljes padlófelületnek. Mégis, a behordott szennyeződés több mint 95%-a tapad meg ezeken a helyeken. A
MultiClean350 használatával ezek a részterületek is jól kezelhetők.
MultiClean350 -hez háromféle kefetípus érhető el. Különböző erősségüknek köszönhetően a szőnyeg típusától függően, a kefék képesek a padlóburkolatok legegyedibb szennyeződéseinek problémamentes eltávolítására

Szőnyeg tisztítása

Kemény padló tisztítása

A szennyezett víz a tartályokba kerül.
A tisztítóporba zárt szennyeződéssel együtt, kikeféljük a szőnyeg szálai közül.

A MultiClean 350 technológia előnyei:

Tökéletes tisztítási eljárás - öt lépésben...

A MultiClean 350 technológia szőnyegek és keménypadlók esetében:

   Száraz szőnyegtisztítási rendszer